BIO voskový zábal - Čokoláda

Je „lékem“ proti stresu. Propojením čisté čokolády, propolisu a včelího vosku tak dopřeje relax nejen tělu, ale i mysli. Zábal nabídne smyslnou vůni kakaa, podpoří tvorbu hormonů štěstí, kterým vděčíme za lepší vnitřní pocit. Špičkový BIO voskový zábal „Čokoláda“ vás s láskou provede nejsladším snem!
Obsah balení: 20Ks

BIO voskový zábal - Čokoláda

Kód 4
Dostupnost Skladem
Cena 1680 Kč
 Ks 

Popis

Základní informace:

Výrobce: Eureko, s. r. o.
Rozměr
:33 x 45 cm
Balení
:20 ks
Složení
: včelí vosk v BIO kvalitě s propolisem
Trvání procedury
:20 - 30 minut
Expirace:
viz. etiketa

 

Jemná medová fólie z čistého včelího vosku má termoregulační vlastnosti, díky kterým včelí zábaly zesilují a zlepšují proudění teploty tělem.

Účinky jednorázových BIO voskových zábalů vychází z kvalitního včelího vosku s propolisem v BIO kvalitě a z účinků tepelné terapie. BIO voskové zábaly se používají pro podpůrnou terapii teplem(tzv. plíživé teplo), která má oproti podněcující terapii teplem mnoho výhod.

Hlavním pozitivem tepelné terapie s využitím jednorázových medových zábalů je nenásilné předávání tepla do lidského těla. To je totiž pozvolné, a proto nedochází k nežádoucímu ochlazování těla potem, ke kterému dochází v případě podněcující terapie teplem. Dalším přínosem medových zábalů je regenerace organismu, kterou zajišťují přírodní vosky, pryskyřice, vitamíny, stopové prvky, oleje a enzymy obsažené v propolisu.

 

Kdy použijete jednorázový BIO voskový čokoládový zábal?

Čokoládový zábal je „ lék" na zjitřené nervy a stárnoucí pokožku.

doporučujeme při:

  • zklidnění organismu
  • navození dobré nálady a štěstí
  • napomáhání vyhlazení vrásek, odstranění šupin seschlé kůže

 

Použití:

  1. Předehřejte rašelinový nosič tepla RNT I. na teplotu 58 °C.
  2. Položte jednorázový čokoládový zábal přímo na tělo pacienta (zábal se dá velmi snadno modelovat).
  3. Na čokoládový zábal položte 3x přeložený froté ručník, který zpomalí prostup tepla z nosiče. Tělo tak přijme teplo postupně „ bez termošoku".
  4. Na navrstvený ručník položte předehřátý nosič tepla.
  5. Během prvních 10 minut postupně stoupá teplota čokoládového zábalu „ bez termošoku".
  6. Následujících 10 - 20 minut si čokoládový zábal udrží konstantní teplotu.
  7. Po dokončení celé procedury dopřejte pacientovi několik desítek minut odpočinku v klidném prostředí.


Účinky:

  • Intenzivní rozprostírání tepla v povrchových a hlubokých tkáních
  • Zlepšuje prokrvení těla
  • Zvyšuje hybnost
  • Odstraňuje bolesti kloubů a svalů
  • Má dezinfekční účinky