41314 Detoxikační náplast na nohy, 2 ks

Odvádí toxiny, čistí krev, normalizuje mikrocirkulaci, obnovuje buněčnou aktivitu, stimuluje obnovení funkcí organismu, pomáhá se vyhnout nežádoucím účinkům léků.

41314 Detoxikační náplast na nohy, 2 ks

Kód 41314
Dostupnost Skladem
Cena 139 Kč
 Ks 

Popis

Podle teorie tradiční čínské meditsyny se na nohách  nohy nachází více než 60 aktivních bodů, a jsou  reflexní zóny spojené s mnoha vnitřních orgánů. To přirozeně jsou důležitými kanály "Jingli", kdese  toxiny soustředí na lidské tělo. Akumulaci po dlouhou dobu v těle, toxiny ruší  běžný provoz a může způsobit různé nemoci.

Pravidelné používání Herb detoxikační náplasti Magisterský stimuluje cirkulaci krve a lymfy v těle. Přes reflexní zóny na nohou náplasti postupně tahem  ničí  v těle toxiny. Jako výsledek narušené rovnováhy těla se obnoví.

Akce: oprava účinně odstraňuje toxiny z těla, zvyšuje krevní oběh produktu, odstraňuje únavu, normalizuje spánek, zvyšuje celkovou pohodu.

Doporučení pro použití v noci před spaním Otevřete balíček s lepidlem, lepidlem vaku s obsahem do lepicí stranu náplasti, a pak na upravené kůže. Ráno odlepte lepicí s vodou a vypláchněte si nohy.

Složení: extrakt bambusového prášku, angelica osivo, kořen anděliky prášek, olivový olej, mandlový olej, rostlinná vláknina, dextrin.

Vlastnosti aplikace:

  • Pokud se náplat změnila na  čajovou barvu a zvlhne, pak je plně využívána.
  • Světlý povrch náplasti po použití znamená, že tělo čistí.
  • Náplast je možné použít pro bolesti svalů a kloubů v jejich lokalizaci.
  • Nedoporučuje se pro děti.

    Náplast odstrňuje  toxiny