10101 Obnovující sérum v kapslích Corrective Serum, 36 ks

Dělá pleť sametově jemnou a hebkou. Rychle se vstřebává a nezanechává mastný lesk. Podporuje mládí a zdraví kožních buněk, zlepšuje metabolismus, účinně vyživuje pleť.

10101 Obnovující sérum v kapslích Corrective Serum, 36 ks

Kód 10101
Dostupnost Skladem
Cena 565 Kč
 Ks 

Popis

Účinky obnovujícího séra v kapslích TianDe: vysoce aktivní  komplex na základě přírodních látek proniká do kůže, stimuluje proces obnovy buněk a výživa proti vadnutí pokožky. Aktivuje přirozenou syntézu kolagenu a elastinu, omlazuje pleť, vyhlazuje a zjemňuje vrásky, zvyšuje elasticitu a pevnost pokožky, neutralizuje volné radikály.

Výtažek z jesetera kaviár - obsahuje látky, které regulují činnost imunomodulační a zlepšují vstřebávání kyseliny hyaluronové. Díky stimulační činnosti vytváří efekt omlazení a regeneraci buněk k udržení vysoké úrovně hydratace.
Hedvábné proteiny - rychle obnovují kůži, vyhlazují jemné vrásky,efektivně  hydratují pokožku a poskytují liftingový efekt.
Koenzym Q10 - přítomen ve všech tkáních, je velmi silným antioxidantem, je populární jako "enzym mládí." Je odpovědný za energetický metabolismus kožních buněk, pomáhá obnovit tvorbu vitaminu E v tkáních.Po 35 roce věku se zpomuluje přirozená tvorba koenzymu Q10.
Vitamín E -  účinně chrání pokožku před škodlivými UV paprsky, omlazuje plet.
Vitamin  C- odpovídá za aktualizaci zrychlení epidermis a kontrolní keratinizace. Také reguluje činnost mazových žláz a aktivuje syntézu kolagenu a elastinu.
Skvalen - jeho složení je z 90% shodné s mezibuněčnou substancí, a tím přispívá k účinnému omlazování a zdraví buněk, stimuluje procesy růstu a oživení, kyslíkovou saturaci a neutralizaci škodlivých látek.
Jojobový olej - hydratuje pleť, takže je sérum vhodné pro všechny typy - masté, normální a suché.

Použití: perforujte plastový obal kapsle, vytlačte obsah a jemně rozetřetei na čistou a odlíčenou pleť obličeje a dekoltu. Sérum se rychle vstřebává. Doporučené použití: 1 - 2x denně po dobu 15 až 20 dnů v kombinaci s krémem nebo samostatně. Doporučeno pro ženy a muže 35 + jako pravidelné péče o pleť.

Balení: dóza 36 tobolek po 0,7g , každá tobolka obsahuje 7 aktivních látek