12012 Liftingový krémový gel s biozlatem na pokožku kolem očí, 30 g

Zmenšuje otoky. Odstraňuje tmavé kruhy.

12012 Liftingový krémový gel s biozlatem na pokožku kolem očí, 30 g
Kód 12012
Dostupnost Nedostupné
Cena 350 Kč

Popis

Účinky: dlouhodobý hydratační efekt, snižuje otoky a temné kruhy pod očima, zmenšuje množství vrásek, obnovuje pevnost a pružnost kůže.

Ingredients: aqua, glycerin, isodecyl neopentanoate, butylene glycol, cetearyl alcohol, dimethicone, glyceryl stearate, hamamelis virginiana extract, PVP copolymer, disteareth-2 lauroyl glutamate, hibiscus militaris extract, pentyle glycol, hexylene glycol, carbomer, acetyl tetrapeptide-5, hyaluronic acid, riethanoamine, sodium cocoyl hydrolyzed wheat protein, xanthan gum.


Použití: naneste na kůži kolem očí. Pro lepší účinek ráno i večer.

 

BIOZLATO - je to pojem velmi dobře známý mezi zákazníky, a jeho obsah v kosmetice TianDe je velký. Biozlato není kov, ale jsou to aminokyseliny původu rostlinného nebo živočišného. Kosmetická společnost TianDe tyto aminokyseliny rostlinného původu použila ve svých výrobcích. Biozlato stimuluje mikrocirkulaci pleti. To zmírňuje otoky a kruhy pod očima. Biozlato působí na buněčné úrovni, má intenzivní hydratační vlastnosti a je velmi výživné na kůži, regeneruje pokožku, ta se stává hladká a jasná, určitě velmi aktivně tato aminokyselina zabraňuje stárnutí.