12013 Krémový gel s biozlatem na pleť kolem očí, 30 g

Efektivně zmenšuje vrásky. Obnovuje pružnost pleti.

12013 Krémový gel s biozlatem na pleť kolem očí, 30 g
Kód 12013
Dostupnost Nedostupné
Cena 334 Kč

Popis

Krémový gel pro zjmnění citlivé pleti očních víček, hydrataci a vyhlazení vrásek. Regeneruje pokožku kolem očí.

Doporučeno od 30 let

Účinky: zjemňuje citlivou pleť očních víček, vyhlazuje a hydratuje. Regeneruje pokožku a posiluje její obranyschopnost. Protizánětlivé složky pokožku zklidňují a předcházejí podráždění. Dodává pocit komfortu, obnovuje pružnost a pevnost, vyhlazuje vrásky.

Složení: aqua, glycerin, butylene glycol, isodecyl neopentanoate, isononyl isononanoate, cetearyl alcohol, dimethicone, ammonium acryloyldimethyltaurate Pcopolymer, disteareth-2 lauroyl glutamate, colloidal gold, pisum sativum extract, hibiscus sabdariffa flower extract, pentylene glycol, hedera helix laef extract, hexylene glycol, carbomer, triethanolamine, xanthan gum, hyaluronic acid, tocopherol.

Použití: naneste na pokožku kolem očí. Pro lepší efekt provádějte ráno a večer.

BIOZLATO - je to pojem velmi dobře známý mezi zákazníky, a jeho obsah v kosmetice TianDe je velký. Biozlato není kov, ale jsou to aminokyseliny původu rostlinného nebo živočišného. Kosmetická společnost TianDe tyto aminokyseliny rostlinného původu použila ve svých výrobcích. Biozlato stimuluje mikrocirkulaci pleti. To zmírňuje otoky a kruhy pod očima. Biozlato působí na buněčné úrovni, má intenzivní hydratační vlastnosti a je velmi výživné na kůži, regeneruje pokožku, ta se stává hladká a jasná, určitě velmi aktivně tato aminokyselina zabraňuje stárnutí.