12202 Nano Corrector botoxefekt, 3 g / 7 ml

Viditelné výsledky již během 7 dní: zmenšení vrásek při plném zachování mimiky.

12202 Nano Corrector botoxefekt, 3 g / 7 ml

Kód 12202
Dostupnost Skladem
Cena 1153 Kč
 Ks 

Popis

Výrazně redukuje vrásky a zachovává mimiku. Je to šetrná a účinná alternativa k botoxovým injekcím, bez vedlejších účinků a poškození kůže. Nanocorrector stimuluje tvorbu kolagenu, což vede k odstranění vrásek.Efekt je zřejmý po sedmi dnech: snížení vrásek 2-3 krát při zachování výrazu obličeje.

Připravek zahrnuje dva nástroje: MEZOKOKTEJL (HEXAPEPTIDE-3, tripeptid-5, kyselina hyaluronová) a mikrokapsle s botulotoxinem.

aplikace:

  • neneste několik kapek mezokoktejlu na pokožku

  • poté naneste menší množství mikrokapslí a to poklepáním prsty

  • ještě jednou jako třetí vrstvu naneste mezokoktejl na pokožku a jemně vmasírujte

Mikrokapsle. Působí obdobně jako hovorově řečeno" botox" – známá injekční metoda k omlazení pokožky. Vyhlazují již vzniklé mimické vrásky. Obsahují patentovanou látku Vegneotox R s botulinickým toxinem typu ?, která uvolňuje mimické svaly a brání jejich zkrácení, čímž napomáhá vyhlazování mimických vrásek.Přípravek je vhodný pro všechny typy pleti.
Aplikace Nanocorrektoru:
1. Pomocí dávkovacího aplikátoru naneste několik kapek mezokoktejlu (přípravek č. 1) na konečky prstů a rozetřete je na čistou pokožku obličeje.
2. Naneste malé množství mikrokapslí (přípravek č. 2) na polštářek prstu a poklepávajícími pohyby jej rovnoměrně vetřete na místa pokožky ošetřená mezokoktejlem.
3. Jako třetí vrstvu opět rozetřete na pokožku mezokoktejl.
4. K rovnoměrnému rozetření přípravku promasírujte pokožku. Naneste na suchou očištěnou pokožku 1x denně (večer, 2 hodiny před spánkem), a to v případě
mírných příznaků ochabování pokožky, 2 x denně v případě výrazných problémů. Během používání přípravku Nano Corrector botoxový efekt se nedoporučuje aplikovat peelingy.
Většího efektu dosáhnete aplikací s dermarollerem

objem: 7ml

hmotnost: 3g