51402 Maska na pokožku kolem očí se žraločím tukem a extraktem z listů olivy, 1 ks

Odtraňuje otoky a váčky pod očima.

51402 Maska na pokožku kolem očí se žraločím tukem a extraktem z listů olivy, 1 ks

Kód 51402
Dostupnost Skladem
Cena 52 Kč
 Ks 

Popis

Účinky: 1. fáze: má výrazný liftingový efekt, stimuluje procesy obnovy buněk, pomáhá vyhlazování vrásek,odstraňuje otoky a váčky pod očima. Složky žraločího tuku intenzivně vyživují kůži, obnovují membránu buněk, aktivují výměnu bílkovin. Extrakt z mořských řas a listů olivy má hydratační účinky, zvyšuje odolnost kůže proti stresům, předchází předčasnému stárnutí. 2. fáze: speciální složení z ceramidů a biozlata hydratuje kůži, podporuje antioxidační a čistící účinky masky. Emulze je ideální pro citlivou kůži.

Ingredients:  maska: aqua, olea europaea leaf extract, hydrolyzed collagen, parfum;emulse: aqua, olea europaea leaf extract, hydrogenated shark liver oil, sucrose distearate, triethanolamine, imidazolidinyl urea, CI 15985.

Použití: 1. fáze: přiložte masku na 15-20 min na umytý obličej. Potom masku sejměte a zbytky umyjte vodou.Masku můžete použít jako rychlý prostředek vždy, když potřebujete vypadat dobře. 2. fáze: po sejmutí masky naneste malé množství emulse na pokožku obličeje a krku