51403 Obnovující maska na obličej a krk s ovocnými kyselinami, 1 ks

Dává lehký peelingový efekt, dělá pleť jemnou, hladkou a jasnou.

51403 Obnovující maska na obličej a krk s ovocnými kyselinami, 1 ks

Kód 51403
Dostupnost Skladem
Cena 76 Kč
 Ks 

Popis

Účinky: 1. fáze: ovocné kyseliny, podobně jako peeling, zjemňují a změkčují kůži, vyhlazujívrásky, udržují vyrovnanou bilanci vlhkosti, napomáhají syntéze kolagenu a elasticinu, které ovlivňují pevnost kůže, zlepšují barvu obličeje, normalizují činnost mazových žláz. V důsledku zmenšení počtu vrásek získá kůže mladistvý vzhled. 2. fáze: speciální složení z ceramidů a biozlata hydratuje kůži, podporuje antioxidační a čistící účinky masky. Emulze je ideální pro citlivou kůži.

Ingredients: maska: aqua, glycolic acid, lactic acid, malic acid, tartaric acid, citric acid, pantothenic acid, salicyl acid, parfum. emulze: aqua, algae extract, methyl laurate, sucrose distearate, triethanolamine, imidazolidinyl urea, magnesium ascorbyl phosphate.

Použití: 1. fáze: přiložte masku na 15-20 min na umytý obličej. Potom masku sejměte a zbytky umyjte vodou. Doporučujeme používat masku denně po dobu 14-ti dnů, potom 2-3x týdně.2. fáze: po sejmutí masky naneste malé množství emulse na pokožku obličeje a krku.Upozornění: nepřikládejte masku na pořezaná a ekzematická místa. V případě zanesení do očí vymyjte vodou.