51409 Kolagenová maska na obličej a krk s extraktem ženšenu, 1 ks

Zvyšuje životní sílu a odolnost pleti.

51409 Kolagenová maska na obličej a krk s extraktem ženšenu, 1 ks

Kód 51409
Dostupnost Skladem
Cena 76 Kč
 Ks 

Popis

Intenzivní péče o obličej a krk v domácích podmínkách. Vyrovnává mikroreliéf, zahlazuje vrásky, omlazuje a tonizuje pokožku.

Účinky: 1. fáze: aktivní komplex aminokyselin, mikroelementů a vitamínů obsažených v ženšenu podporuje obnovu buněk epidermu, aktivuje imunitu kůže, zvlhčuje a zabraňuje předčasnému stárnutí kůže. Stimuluje imunitu, působí protistresově, tonizuje. 2. fáze: speciální složení z ceramidů a biozlata zvyšuje úroveň hydratace, podporuje antioxidační a čistící účinky kůže.  Emulze je ideální pro citlivou kůži.

Ingredients:  maska: aqua, PEG-10 propylene glycol, lithium oxidized polyethylene, hydrolyzed collagen, glycerin, trimethylolpropane, xanthan gum, panax ginseng root extract; emulze: agua, PEG-10 propylene glycol, sucrose distearate, hydrolyzed collagen,triethanolamine, imidazolidinyl urea.

Použití: 1. fáze: masku použijte ihned po otevření.  Naneste masku na čistou pokožku obličeje na 15-20 min. Poté masku sejměte, zbytky omyjte vodou. Doporučujemepoužívat masku denně po dobu  10-15 dnů, potom 2-3x týdně. 2. fáze: po sejmutí masky naneste malé množství emulse na pokožku obličeje a krku.